Gebruikte en nieuwe magazijnstellingen bij dé magazijnstelling-specialist Dokter.

Kwalitatieve magazijnstellingen

Magazijnstelling

Magazijnstellingen zijn in verscheidene maten en soorten verkrijgbaar. De magazijnstelling wordt door magazijnmedewerkers ook wel palletstelling genoemd. De palletstelling is flexibel in te delen in schappen en niveaus. De functionele indeling van de palletstelling maakt het mogelijk om de voorraden op een efficiënte wijze op te slaan. Daarnaast kan men door de toepassing van de palletstelling de bestaande ruimte optimaal benutten in zowel lengte, breedte en hoogte. De magazijnstelling is zondermeer de ideale oplossing voor een efficiënte en gemakkelijke opslag van al uw goederen. Een beknopt overzicht van ons aanbod aan gebruikte en nieuwe palletstellingen vindt u hier.

Magazijn stelling

Hoe bepaal ik mijn magazijnstelling?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het goed om eerst te weten waar u uw palletstelling voor gaat gebruiken. Daarbij kunt u denken aan de beschikbare ruimte in het magazijn, de voorraad en de inrichting. Wellicht wilt u het bestelproces van uw bedrijf verbeteren en denkt u aan een efficiënte opslag van uw goederen. De bepaling van de juiste stelling begint bij het vergaren van informatie vanuit uw huidige gewenste en toekomstige situatie. Vervolgens bepaald u de beschikbare ruimte voor de stelling en het geschatte gewicht van de voorraad die in de palletstelling komt te liggen. Werkt u met een heftruck of reachtruck? Dan dient u rekening te houden met de afmeting van de stellingpaden. Kortom, Kijk eerst wat u daadwerkelijk nodig hebt alvorens een offerte aan te vragen. Weet u niet waar u op moet letten of heeft u er hulp bij nodig? Vraag een magazijnstelling specialist voor een advies. Bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee. Neem gemakkelijk contact met ons op.

Gebruikte magazijnstelling of nieuwe magazijnstelling?

Een vuistregel bij het gebruik van gebruikte palletstelling en nieuwe palletstelling is dat ze aan de veiligheidsnorm moeten voldoen. De veiligheid van het personeel en de voorraad staan tenslotte altijd voorop. De prijs van de gebruikte palletstelling is, logischerwijs lager dan de nieuwe palletstelling. Een gebruikte magazijnstelling is goed toepasbaar en staat redelijk gelijk aan een nieuwe magazijnstelling, mits deze in goede staat is. Een magazijnstelling is geproduceerd uit sterk materiaal die voor een langere tijd meegaat. De keus voor een gebruikte palletstelling brengt naast kostenbesparing tevens milieubewustwording met zich mee. De bestaande palletstellingen kunnen op deze manier hergebruikt worden waardoor er minder nieuwe geproduceerd worden. Heeft u vragen over een gebruikte magazijnstelling of nieuwe magazijnstelling? Laat hier uw vraag achter.

Magazijnstelling Specialist Dokter

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over de magazijnstelling. Door onze rijke ervaring en constant aanbod aan magazijnstellingen kunt u een vrijblijvend advies op maat van ons verwachten. Wij denken graag met u mee en helpen graag bij uw zoektocht naar de geschikte magazijnstelling. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de opbouw van een magazijnstelling