Draagarmstelling

Handelsonderneming Dokter heeft de grootste collectie draagarmstellingen

Voor de opslag van lang materiaal is de draagarmstelling het meest geschikt. Deze stelling is speciaal ontworpen voor de opslag van bijvoorbeeld buizen, pijpen en ander lang materiaal. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van tussenstaanders en staanders aan de voorkant van de stelling is deze stelling geschikt voor het horizontaal opslaan van diverse soorten lang materiaal. De dragers, die eveneens in verschillende groottes leverbaar zijn, worden in de staanders gehaakt. Voor zware materialen geldt dat de producten mechanisch worden geladen en gelost. Dit maakt het een veilige, overzichtelijke en efficiënte vorm van opslag.

De draagarmstelling geschikt voor lang materiaal

De draagarmstelling is ontworpen voor lang materiaal. Deze stelling heeft geen staanders aan de voorkant en ook tussenstaanders ontbreken. Dit maakt de draagarmstelling geschikt voor het opslaan van meterslange producten. Er zijn draagarmstellingen voor zowel lichte als zware belasting. De lichte draagarmstelling wordt veelal gebruikt voor pvc buizen en houten planken of latten. Deze stellingen kunnen handmatig bediend worden. De zware draagarmstellingen zijn geschikt voor bijvoorbeeld pijpen en buizen. De opslag van deze producten gaat mechanisch. Deze materialen vragen om een specifieke opslag en de draagarmstelling is hier uitermate geschikt voor.

Gemakkelijk in gebruik

Doordat de draagarmstelling in principe geen gebruikmaakt van legborden of dragende vloeren is de stelling gemakkelijk in elkaar te zetten en ook weer snel uit elkaar te halen. Bovendien zijn de dragers eenvoudig verstelbaar. Hierdoor kunt u de stelling simpel naar wens aanpassen. Hoewel de draagarmstelling hoofdzakelijk gebruikt wordt voor het opslaan van meterslange producten, is de stelling ook geschikt voor het opslaan van kleinere producten. Door gebruik te maken van legborden, die u eveneens in ons assortiment vindt, kunt u namelijk ook kleine goederen op de stelling kwijt.

Optimaal gebruik van de ruimte

In een draagarmstelling kunt u zowel grote als kleine producten opslaan. Ga de hoogte van de opslagruimte in voor het opslaan van grote partijen producten. Maak gebruik van legborden op de staanders op ooghoogte, zodat hier kleinere goederen opgeslagen kunnen worden. Dit betekent dat u op deze stelling al uw lange en kleine producten kwijt kunt. Door uw goederen op te slaan op een draagarmstelling, bent u ervan verzekerd dat u producten veilig opgeslagen worden waardoor de kans op schade een stuk kleiner is.

Contact Handelsonderneming Dokter

Draagarmstelling nodig; in ons assortiment vindt u diverse gebruikte draagarmstellingen, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Ook voor palletstellingen en legbordstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk rond op onze website of neem contact met ons op.

 • Draagarmstelling 0001

  Staanders 4700 mm hoog ( 2700 kg )
  Enkelzijdig en dubbelzijdig
  Armen 1200 mm lang ( 340 kg )
  Hard op hard 916 mm

  Bestellen
 • Draagarmstelling 0002

  43 Staanders 4000 mm hoog 2700 kg
  Enkelzijdig en dubbelzijdig
  Armen 1200 mm lang 340 kg
  Hard op hard 916 mm

  Bestellen