Een palletstelling is dé oplossing voor het opslaan van pallets of zware goederen die met een heftruck worden geladen. Omdat met een palletstelling iedere pallet bereikbaar is, is deze magazijnstelling bovendien het meest geschikt wanneer u werkt volgens de First In First Out methode.

 

Gebruikte palletstellingen

Op de website van Handelsonderneming Dokter vindt u een uitgebreid assortiment gebruikte palletstellingen. Dankzij de duurzaamheid van deze opbergstellingen, zijn ook tweedehands palletstellingen van uitstekende kwaliteit en bij uitstek geschikt voor de opslag van pallets en zware goederen. U bespaart beduidend op de kosten want onze gebruikte magazijnstellingen zijn uiteraard goedkoper dan nieuwe stellingen.

 

Magazijninrichting

Een goede magazijninrichting is één van de succesfactoren voor bedrijven die veel goederen moeten opslaan. Een optimale inrichting van uw magazijn, met de juiste magazijnstellingen, bespaart u namelijk tijd en geld. Palletstellingen zijn onmisbaar in uw magazijn wanneer u:

  • goederen opslaat met een heftruck of reachtruck;
  • werkt met de FIFO methode (First In First Out);
  • veel waarde hecht aan een veilig en overzichtelijk magazijn.

Overigens kunt u op een deze stellingen ook andere goederen dan pallets, zoals vaten, haspels of containers kwijt. Dit vergroot tevens de veelzijdigheid van uw magazijn.

 

Palletstelling kopen

Wilt u een gebruikte opslagstelling kopen? Kijk dan eens rond op onze website. Daar vindt u naast gebruikte palletstellingen ook tweedehands draagarmstellingen en legbordstellingen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dit is slechts een deel van ons assortiment. Wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier, de e-mail of telefoon, zoeken wij graag naar een passende oplossing voor uw opslagvraag. Uw bestelling kunt u eveneens telefonisch of per e-mail doen.

Of klik hier voor meer palletstellingen.