Met de juiste magazijnstelling kunt u veel besparen op uw opslagkosten. Een optimale magazijninrichting scheelt u namelijk veel tijd en geld. Hoe meer producten u kwijt kunt, hoe lager de opslagkosten per product. En hoe sneller de goederen bereikbaar zijn, hoe meer tijd u bespaart op de verwerking van bestellingen. Doorslaggevend hierbij is de keuze voor de juiste magazijnstelling.

 

Gebruikte magazijnstellingen

Voor gebruikte magazijnstellingen is Handelsonderneming Dokter het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment tweedehands draagarmstellingen, palletstellingen en ligbordstellingen. U kunt de logistiek van uw organisatie optimaliseren door uit ons assortiment de meest geschikte opslagmethode te kiezen. De kwaliteit van onze stellingen is uitstekend en doordat de stellingen tweedehands zijn, is de prijs laag.

 

Soorten opslagstelling

De meest voorkomende stellingen die wij op voorraad hebben zijn:

  • draagarmstellingen: voor de opslag van lange goederen zoals buizen, balken of palen;
  • palletstellingen: om pallets efficiënt en bereikbaar op te slaan;
  • legbordstellingen: de flexibele opslagmethode voor diverse soorten goederen.

Wanneer u een magazijnstelling koopt is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Wij helpen u daar graag bij en zorgen dat uw magazijn nu, maar ook in de toekomst aan uw behoefte voldoet. In een tijd waar iedere euro telt, kan een kostenbesparende magazijninrichting uw winstfactor zijn.

 

Magazijnstelling kopen

Op onze website vindt u een groot deel van ons assortiment gebruikte palletstellingen, draagarmstellingen en legbordstellingen. Maar omdat wij regelmatig nieuwe partijen binnenkrijgen, is ons assortiment groter dan wat u online ziet. Neem daarom contact met ons op voor het meest actuele aanbod of kom op afspraak langs in onze opslag in Zeewolde. U kunt ons bereiken, ook om uw magazijnstelling te bestellen, via het contactformulier, de e-mail of per telefoon: 06 – 109 248 19.

Of klik hier voor meer magazijnstellingen.