Een legbordstelling is een eenvoudige maar bijzonder flexibele en efficiënte magazijnstelling die de capaciteit, de mogelijkheden en het rendement van uw magazijn onmiddellijk vergroot. Omdat de stelling makkelijk aan te passen is, kunt u er producten van alle afmetingen in kwijt. Met deze opslagmethode kunt u uw magazijninrichting tot in de puntjes optimaliseren en uw opslagkosten verlagen.

Tweedehands legbordstelling

Door gebruikte, tweedehands stellingen te kopen, bespaart u nog meer kosten. Handelsonderneming Dokter heeft een uitgebreid en wisselend assortiment gebruikte legbordstellingen, palletstellingen en draagarmstellingen, variërend in afmeting en draagvermogen. U koopt bij ons de meest flexibele magazijnstellingen voor een lage prijs. Dat is dubbel winst.

 

Optimale magazijninrichting

  • Legborden hebben een grote draagkracht en zijn dus geschikt voor grote,    kleine, lichte en zware producten.
  • De borden van een legbordstelling zijn eenvoudig te verhangen, wat uw flexibiliteit en uw opslagcapaciteit  vergroot.
  • U benut met deze opslagmethode niet alleen de oppervlakte maar ook de hoogte van uw magazijn optimaal.

Stellingrekken kopen

Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment magazijnstellingen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment wisselt regelmatig en wij zoeken graag met u mee. Uw legbordstelling bestellen doet u door ons een e-mail te sturen of te bellen naar 06 – 109 248 19. Wilt u een afspraak maken om langs te komen, dan kan dat natuurlijk ook.

Of klik hier voor nog meer legbordstellingen.